Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tanjan matkassa

lauantai 6. helmikuuta 2016

Brunssi - maailman paras keksintö? Testissä Factory

Helsingin Kamppiin, Autotalon alakertaan avattiin pari viikkoa sitten ravintola Factory. Ravintolassa tarjoillaan lounasta ja salaattibufeeta arkisin, sunnuntaisin brunssia ja iltaisin on a´la cartea. Itseäni ravintolan rouhea sisustus miellyttää suunnattomasti ja voisin kuvitella pistäytyväni baariin jonain iltana lasilliselle tai maistamaan a´la carte-listan herkkuja. Ilahduin suunnattomasti, kun huomasin, että erityisruokavalioihin oli kiinnitetty huomiota. Burgerit ja pastat saa gluteenittomina.
Pitihän se sunnuntaibrunssikin käydä kokeilemassa. Salaatteja oli useaa sorttia ja keliaakikkona mieltä lämmitti se, että ceasarsalaatissa krutongit olivat tarjolla erikseen. Lisäksi annokset oli merkitty selkeästi missä ruuissa oli laktoosia ja missä gluteenia. Ahdoin lautaseni niin täyteen, etten kehtaa julkaista siitä kuvaa, mutta voin kertoa, että lautaselta löytyi mm sienimunakasrullaa, paahtopaistia, paistettua lohta, melonikuutioita, marinoituja kasviksia jne jne... Ravintolan kotisivuilta löytyy brunssin menu, joka tuntuu vaihtelevan viikoittain.


Brunssin hinta oli ihan kohtuullinen, 22€ aikuiselta, mutta tuon hintaiseen brunssiin toivoisi kuuluvan tuoremehua ja kahvia. Nämä olivat lisämaksusta, mikä hieman harmitti. Jälkiruokapöydässä tällä kertaa oli rikkaita ritareita ja mut sai hyvälle tuulelle se, että keittiöstä tuotiin erikseen gluteeniton annos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...