Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tanjan matkassa

torstai 3. marraskuuta 2016

Suomen sinitaivas - matkailun lempivärejäni

Olen huomannut että useasti lenkillä ollessa tai tuntureilla kävellessä yksi kappale soi joko Ipodilta tai päässä, Suomen sinitaivas. Jos olet seurannut instagramissa tiliäni, olet ehkä huomannut, että pidän kaukomatkojen lisäksi myös kotimaanmatkailusta eikä syyttä, allaolevat kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

"On Suomen sinitaivas kuin meri rannaton, sen valkopilvet kultaa paiste auringon.
On Suomen sinitaivas niin syvä väriltään, se lempeästi hohtaa keskikesän sään."

Olavinlinna elokuu 2016
Auringonlasku Kerimäellä elokuussa 2016
"Silmiesi sini saman värin heijastaa, mistään ei voi löytää teitä kahta kauniimpaa. Siksi mulle rakas onkin tämä kotimaa."

Ylläs, Pirunkuru syyskuu 2016

Töölönlahti syksyllä 2016

¨Kun kierrän maailmalla, niin kaipaan pohjoiseen. En vieraan taivaan alla saa rauhaa sydämeen. On kaikki muistot siellä meidän kahden rantatiellä, sitä kanssas kuljen edelleen."

Pieni karhunkierros, Kuusamo, syyskuu 2016

Yötaivas Linnanmäellä lokakuussa 2016

"Kun taittuu talven valta ja kevät tuuli soi, ei missään kauniimmalta taivas näyttää voi. Sä istut kainalossa kevään ensiauringossa, meille tuuli hiljaa huminoi."

Kesängin keidas keväällä 2015

Ylläsjärven laduilla keväällä 2015Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat RIMMA+LAURA -matkablogi, Travellover ja Muru Mou -matkablogi

8 kommenttia:

 1. Kotimaanmatkailu on erittäin toimivaa ja pitäisi enemmänkin harrastaa sitä. Sininen kirkas taivas ja puhdas ilma suomessa on ihan super. :) Näistä kuvissa olevissa paikoista haluaisin päästä Ylläkselle ja pienelle karhunkierrokselle!

  VastaaPoista
 2. Sinäkin olet kävellyt Töölönlahden rannalla kauniilla syysilmalla! Olitko Linnanmäellä valoshown aikana?

  Talven hanget ovat pian (toivottavasti myös täällä Kokkolassa) suksiemme alla. Talviurheilu on ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Suomi on kiva matkailumaa ja ehdottomasti pitäisi harrastaa enemmän kotimaaassa reissausta. Valitettavasti Suomi on myös kalliiksi hinnoiteltu laatuunsa nähden. Keväthanget Lapissa vaativat jo melko paksua kukkaroa.

  VastaaPoista
 4. Liputan Harrisuvannon ja Kesängin puolesta. Suomi on tosiaan upea matkailumaa, niin kuin sinunkin kuvistasi näkyy!

  VastaaPoista
 5. Sininen taivas, mikä sen parempaa. Ja sitten toisena tulee runsas valkoluminen talvi. Unohtaa ei saa värikästä syksyä unohtamatta heräävät täyteen väriloistoon kevättä. Eläköön Suomi ja sen eri väriset vuodenajat!

  VastaaPoista
 6. Nämähän olivat niin matkailumainoskamaa, varsinainen oodi Suomelle ja kotimaanmatkailulle! Kauniita!

  VastaaPoista
 7. Minä olen pohtinut tulevalle kevättalvelle reissua Äkäslompoloon. Nämä sinun talvikuvasi antaa vielä pienen lisäponnen tälle vaihtoehdolle. Ihana sinitaivas.

  VastaaPoista
 8. Näin upeita Suomi-kuvia katsellessa toivon, että kunpa pääsisin (ja olisi aikaa) ihan kunnolla kiertämään Suomea ja kaikkia näitä upeita paikkoja! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...